Call Center: 0724.295.768
Acasa » Stiri imobiliare » Primele doua cladiri de la Timpuri Noi vor fi inaugurate in 2017
proiect-timpuri-noi

Primele doua cladiri de la Timpuri Noi vor fi inaugurate in 2017

Cele doua cladiri de birouri aflate in constructie la Timpuri Noi vor fi finalizate in primele luni ale anului 2017, conform spuselor lui Ingvar Kamprad, proprietarul IKEA.

Prima faza a proiectului include doua cladiri de birouri cu circa 30.000 de metri patrati suprafata inchiriabila si 3.000 de metri patrati de spatii comerciale. Avem discutii privind inchirierea spatiilor, dar deocamdata n am semnat niciun contract„, a declarat Antoniu Panait, directorul general al Vastint Romania.

Specialistii spun ca investitia celor doua cladiri se ridica la aproape 50 de milioane de euro, in acesti bani fiind inclus si costul terenului. A doua faza a acestui proiect va consta in constructia unei alte cladiri de birouri, cladire ce va dispune de o suprafata de 20.000 de metri patrati.

Deocamdata nu am decis cand vom incepe lucrarile de constructie pentru urmatoarele faze ale proiectului. ¬†Decizia se va lua in functie de conditiile de piata„, a mai decclarat Antoniu Panait.

In urma cu cinci ani, miliardarul suedez Ingvar Kamprad a achizitionat un teren in suprafata totala de 5,3 hectare din fosta platforma Timpuri Noi, pentru care a achitat suma de 35 milioane de euro. Patru ani mai tarziu, in anul 2014, acesta a desemnat si un antreprenor general pentru constructia proiectului imobiliar.