Call Center: 0724.295.768
Acasa » Media » ParkLake Plaza a obtinut finantare in valoare de 83 mil. euro
park

ParkLake Plaza a obtinut finantare in valoare de 83 mil. euro

Dezvoltat de Sonae Sierra si Caelum Development, noul mall se va deschide in luna aprilie a anului viitor. Va fi amplasat in Sectorul 3 al Capitalei, langa parcul IOR, si in prezent are un grad de preinchiriere de 85%.

OTP Bank PLC, OTP Bank Romania S.A. si Hypo NOE Gruppe Bank AG au acordat companiei ParkLake Joint Venture un imprumut in valoare de 83 milioane de euro. Centrul comercial va fi amplasat in Sectorul 3 al Capitalei, si reprezinta o investitie totala de 180 milioane de euro.

In prezent, lucrarile de structura sunt in faza avansata, urmand a se continua cu partea de inginerie si mecanica. Unul dintre dezvoltatorii centrului comercial, Sonae Sierra, detine alte 46 de centre comerciale, cu o valoare de piata de peste 6 miliarde de euro.

Caelum Development este o companie detinuta de investitori irlandezi, cu experienta pe piata europeana de Real Estate de peste zece ani. Aceasta detine doar in Europa un numar de 36 de proiecte si, in acelasi timp, include 21 de centre de retail, cu o suprafata bruta de 200.000 de metri patrati.