Call Center: 0724.295.768
Acasa » Stiri imobiliare » Locul in care nu platesti consumatia
s2

Locul in care nu platesti consumatia

Intr-adevar. Ati citit bine. Dupa o lunga perioada de timp, conceptul de anticafenea a ajuns si in tara noastra. S-a deschis singurul local din Romania in care nu platesti consumatia, ci timpul petrecut acolo. Te poti delecta cu zeci de carti, cu internet, computer, tablete, bucatarie, dar si cu un amfiteatru care, la nevoie, se poate transforma foarte usor intr-o scena. Totul pentru doar opt lei pe ora. Dupa cinci ore petrecute acolo, nu se mai percepe niciun tarif. Poti sa vii chiar si cu mancare de acasa. Trebuie doar sa iti speli farfuria inainte de a pleca. Ceaiul si gustarile sunt din partea casei.

s s1

Tocmai pentru ca oamenii care ii calca pragul sa se poata simti ca acasa, a fost nevoie si de cateva reguli. In speta, alcoolul (de orice fel) este interzis. La fel si fumatul.

In urma cu patru ani, acest concept a aparut in Rusia. Mai apoi, s-a raspandit si in Germania, Franta si Italia, unde si in acest moment se bucura de un real succs.

Aici ai acces la tot ce iti poti dori si iti poti petrece timpul dupa bunul plac: poti citi, poti lucra la computer sau tableta, ai acces la scanner, la imprimanta, dar si la o camera separata, in care poti studia sau invata in liniste. Tu ce mai astepti?