Call Center: 0724.295.768
Acasa » Stiri imobiliare » Infrastructura din tara – o problema pentru care solutiile vor reveni, pana in 2025
NETHERLANDS-CLIMATE-FLOOD-DYKE

Infrastructura din tara – o problema pentru care solutiile vor reveni, pana in 2025

Una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta tara noastra este infrastructura. De la stresul zilnic pe care soferii il suporta, pana la pierderea unor parteneriate strategice cu companii gigant, Romania sufera atat din punct de vedere economic, cat si din punct de vedere social, din lipsa investitiilor in infrastructura.

Incepand cu anul in curs si pana in anul 2025, tara noastra ar trebui sa asiste anual la investitii in crestere, in domeniul infrastructurii.

De o atentie speciala are nevoie si infrastructura de transport, iar guvernantii au intocmit deja un plan prin care vor sa obtina 1,2 miliarde de euro, bani europeni, pentru modernizarea infrastructurii de transport in punctele cheie ale tarii.

Pe lista dezvoltarilor imediate, la fel de importante sunt si drumurile, insa acestea sunt sustinute doar partial din fonduri europene. De asteptat este ca ele sa fie in continuare principala cheltuiala pentru investitiile de infrastructura, urmand ca acestea sa se dubleze, in urmatorii zece ani, pana la nivelul de 9 miliarde de euro.