Call Center: 0724.295.768
Acasa » Stiri imobiliare » Constructia spatiului logistic din Capitala
constructie p3 bucuresti

Constructia spatiului logistic din Capitala

P3 incepe constructia unui spatiu logistic in Capitala. Este vorba despre o suprafata totala de 28.000 mp, si este prima cladire dezvoltata de P3 in tara noastra, dupa ce a fost achizitionat parcul logistic P3 Bucharest de la inceputul anului in curs. Lucrarile de constructie au fost demarate la finele lunii septembrie ale acestui an, iar in perioada urmatoare, spatiul va fi disponibil pentru inchiriere.

Locatia acestuia este una foarte buna, fiind amplasat la intrarea in Bucuresti, la km 13 de pe autostrada A1. Parcul va dispune de un teren de 40 de hectare, si va permite dezvoltarea a peste 160.000 mp spatii suplimentare, cu unitati cuprinse intre 5.000 mp si 50.000 mp.  Specialistii spun ca noua cladire va fi gata in luna aprilie a anului 2016, si va fi construita pe un teren de 6 hectare.

Cresterea rapida a pietei de logistica din Romania a avut ca rezultat o cerere extraordinara pentru spatiile de depozitare, fapt care a dus la scaderea ratei de neocupare la doar 5% in zona Bucurestiului”, a explicat CEO-ul P3, Ian Worboys.

Parcul P3 Bucharest va avea acces rapid catre autostrada A1, si va conecta Capitala cu restul tarii.