Call Center: 0724.295.768
Acasa » Stiri imobiliare » Care mai este pretul unui apartament de inchiriat
http://www.perfecte.ro/lifestyle/creditul-la-banca-calea-spre-indeplinirea-unui-vis-sau-condamnarea-la-o-viata-plina-de-griji.html
http://www.perfecte.ro/lifestyle/creditul-la-banca-calea-spre-indeplinirea-unui-vis-sau-condamnarea-la-o-viata-plina-de-griji.html

Care mai este pretul unui apartament de inchiriat

La fel ca si in Capitala, pretul apartamentelor din alte orase este aproximativ similar cu cele de la inceputul acestui an.

In Bucuresti, numai 9% din imobilele monocamerale sunt foarte accesibile, iar aici facem referire la preturile de inchiriere, care sunt circa 200 euro lunar. Apartamentele bicamerale, in doar 16% din cazuri, dispun de preturi mai mici de 300 euro pe luna, iar apartamentele tricamerale le puteti inchiria cu preturi sub 400 euro pe luna numai in 17% din situatii.

In ultima vreme, in Capitala regasim apartamente de inchiriat din ce in ce mai putine. Nu v-ati intrebat de ce? Ei bine, noi suntem de parere ca, datorita ieftinirii creditelor pentru locuinte, romanii nostri vor sa fie proprietari, asa ca evita sa mai stea in chirie. Segmentul de populatie care inca prefera sa stea in chirie in Capitala sunt, majoritatea, studenti. Lucrul acesta nu este valabil doar in Bucuresti, ci si in Iasi, Timisoara sau Brasov, unde preturile apartamentelor in chirie sunt relativ mai mici.