Call Center: 0724.295.768
Acasa » Ansamblu » Perla Residence
ACCamera

Perla Residence

Perla Residence este un nou proiect rezidential, ce raspunde nevoilor si dorintelor oricarui tip de familie. In acelasi timp, aduce un plus de diversitate si un suflu nou de dezvoltare in Zona de Sud a Capitalei.

Complexul este situat intr-o zona deosebita si linistita, aflata in continua dezvoltare, si anume zona statiei de metrou Dimitrie Leonida. Odata cu amplasarea, aduce nenumarate beneficii de care viitorii locatari se vor bucura. Proiectul este dezvoltat in Zona de Sud a Bucurestiului, mai exact in Popesti Leordeni. Strazile sunt astfaltate, iar accesul este usor catre toate mijloacele de transport in comun.

In ceea ce priveste compartimentarea, aceasta este moderna si generoasa si, datorita modului in care este utilizat spatiul interior al ansamblului, aduce un plus de valoare tuturor imobilelor. Noi va oferim spre vanzare un numar de 35 de unitati locative!

Are un regim de inaltime Parter + 4 niveluri. Apartamentele sunt spatoase, suprafetele acestora fiind cuprinse intre 32 si 55 de metri patrati utili.

Toate unitatile locative se vor preda la stadiul complet finisat, bransate la toate utilitatile (apa, canalizare, curent electric, gaze naturale), si vor avea contorizare separate. Acestea dispun de: usa metalica de acces antiefractie, usi interioare celulare, pardoseli placate cu parchet laminat, placaje ceramice in grupurile sanitare, obiecte sanitare moderne, zugraveli lavabile, centrala termica, calorifere de otel, ferestre cu tamplarie PVC si geamuri termopan.

Plata se face fie prin programul Prima Casa, fie prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale sau prin sistemul de Buy-Back Imobiliar, marca proprie Premier. Pentru persoanele interesate sa acceseze credite, echipa noastra va ofere consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca. Acest serviciu va este oferit GRATUIT!

Pentru informatii aditionale sau programare vizionari, nu ezitati sa intrati in legatura cu managerul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii departamentului nostrum de vanzari.