Call Center: 0724.295.768
Acasa » Ansamblu » Monaco Residence
apartamente-monaco-residence-01

Monaco Residence

Monaco Residence este un nou complex rezidential, ce propune un stil de locuire modern in Zona de Sud a Bucurestiului. Acesta se face remarcat mai ales prin ambianta sa eleganta, prin confort, dar si prin siguranta pe care o ofera.

Fiind situat la doar 100 metri de statia de metrou Dimitrie Leonida, este de la sine inteles ca beneficiaza foarte usor de toate punctele de interes pentru o viata de familie confortabila: unitati de invatamant pentru toate varstele (crese, gradinite, scoli generale, licee, universitati), unitati spitalicesti, piete agro-alimentare (Piata Berceni, Piata de Gross), supermarket-uri (Carrefour, Mega Image, Lidl, Selgros, Metro, Kaufland), mijloace de transport in comun (statia de metrou Dimitrie Leonida, RATB, maxi-taxi), precum si centre de divertisment si galerii comerciale (Mall Sun Plaza, Mall Grand Arena).

 Noul complex rezidential are in componenta sa apartamente decomandate, cu balcoane generoase, care vin la pachet atat impreuna cu arhitectura moderna, cat si impreuna cu compartimentarile interioare ingenioase si utile.

Toate unitatile din cadrul ansamblului se predau la stadiul complet finisat, „la cheie”, si dispun de: usa metalica de acces, usi interioare celulare, pardoseli placate cu parchet laminat, placaje ceramice in grupurile sanitare si bucatarii (gresie si faianta), obiecte sanitare moderne, zugraveli lavabile, centrala termica de apartament, calorifere de otel, ferestre cu tamplarie PVC si geamuri termopan. Totodata, imobilele sunt bransate la toate utilitatile orasului (apa curenta, gaze naturale, curent electric, canalizare) si sunt contorizate separat.

De precizat este faptul ca aceste apartamente sunt concepute special pentru a satisface si cele mai inalte standarde ale cumparatorilor. Astfel, dezvoltatorii Monaco Residence au optat pentru o compartimentare cat mai clara si flexibila a spatiilor interioare.

Aveti si posibilitatea achizitionarii unui loc de parcare contra cost, pretul acestuia fiind de 3.500 euro.

Asa cum v-am obisnuit, ca modalitati de plata va punem la dispozitie sisteme diverse de achizitie, si anume:

  • Plata prin programul de creditare Prima Casa;
  • Plata prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale;
  • Sistemul de Buy-Back Imobiliar (marca proprie Premier), pentru care unul dintre consilierii nostri va va sta la dispozitie cu toate detaliile si indrumarile necesare.

Pentru orice fel de informatii aditionale sau lista completa de preturi, precum si pentru a programa o vizionare, trebuie doar sa contactati responsabilul de proiect sau oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari! Va asteptam cu drag!