Call Center: 0724.295.768
Acasa » Ansamblu » Magic Residence
5

Magic Residence

Noul ansamblu rezidential din Zona de Sud, Magic Residence, vine in intampinarea dumneavoastra cu preturi fara concurenta! Cu un regim de inaltime P+2+M, acesta este amplasat in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun: atat statia de metrou Dimitrie Leonida, care se afla la doar 7-8 minute de mers, cat si statii RATB. Totodata, toate zonele de interes ale Sectorului 4 se afla aproape de dumneavoastra!

In comparatie cu celelalte ansambluri rezidentiale, Magic Residence se deosebeste printr-o arhtectura moderna si placuta, precum si prin finisajele exterioare de cea mai buna calitate. Aici regasim un numar de 16 spatii locative, care sunt atent finisate, cu spatii utile multiple, care vin “la pacheT” impreuna cu spatii generoase pentru dressing! Beneficiati de lift silentios si modern, de locuri de parcare, dar si de spatii verzi in fata complexului.

Spatiile locative sunt diversificate, dupa cum urmeaza:

  • Apartamente 2 camere, cu suprafete de peste 50 mp si gradina proprie. Preturile incep de la 43.500 euro;
  • Apartamente 3 camere, total decomandate, 2 grupuri sanitare. Preturile incep de la 53.500 euro.

Fiecare unitate locativa se preda complet finisata si bransata la toate utilitatile orasului: apa, canalizare, energie electrica, gaze naturale, centrala proprie si contorizare individuala pentru fiecare apartament. Finisajele sunt incluse in pretul apartamentului, printre care enumeram: gresie si faianta (in bucatarii si in grupurile sanitare), usi interioare Pinum, obiecte sanitare moderne, zugraveli lavabile, centrala termica de apartament, calorifere de otel, tamplarie PVC cu geamuri termopan.

Daca va doriti un apartament in ansamblul Magic Residence, metodele de achizitie pe care vi le oferim sunt multiple si diverse:

  • Consiliere financiara complete si asistenta intocmire si aprobare dosar, pentru orice tip de credit (imobiliar, ipotecar, Prima Casa etc), totul GRATUIT’
  • Programul nostru de achizitie prin Buy-Back Imobiliar, marca proprie Premier, pentru care unul dintre consilierii nostri va va sta la dispozitie cu toate indrumarile si detaliile necesare.

Va asteptam cu drag!