Call Center: 0724.295.768
Acasa » Ansamblu » Delta Residence
p

Delta Residence

Noul ansamblu rezidential al Zonei de Sud, Delta Residence, este un adevarat succes si va oferi rezidentilor sau un standard inalt in ceea ce priveste conditiile in care alegeti sa locuiti. Acesta are un regim de inaltime S+P+4+M, si se afla la doar cateva minute de statia de metrou Piata Sudului. Aici veti gasi centre comerciale (Sun Plaza Mall, Complex Comercial Big Berceni), parcuri (Parcul Oraselul Copiilor, Parcul Tineretului), piata agro-alimentara (Piata Sudului), supermarket-uri (Cora, Mega Image, Carrefour), precum si banci comerciale si unitati de invatamant pentru toate varstele (crese, gradinite, scoli, licee, universitati).

Delta Residence este, in mod cert, realizat la standarde inalte, si ofera viitorilor rezidenti cele mai noi si mai sigure norme in materie de constructie. Echipa Premier va ofera un numar de 11 unitati locative, ce se vor preda complet finisate, “la cheie”, si vor disune de cele mai bune materiale. Apartamentele au suprafete cuprinse intre 30 si 90 metri patrati utili, cele de la parter beneficiind de o curte proprie frumos amenajata.

Dupa cum bine stiti, finisajele sunt la alegerea dumneavoastra. Dintre acestea, enumeram: usi interioare celulare, ferestre cu tamplarie PVC, usa de acces antiefractie, obiecte sanitare, calorifere de otel, centrala termica proprie, precum si prize si intrerupatoare. De asemenea, toate utilitatile sunt contorizate separat.

Ca modalitati de plata, va punem la dispozitie sisteme diverse de achizitie, si anume:

  • Plata prin programul de creditare Prima Casa;
  • Plata prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale;
  • Sistemul de Buy-Back Imobiliar, marca proprie Premier.

Pentru persoanele interesate de accesarea unor credite, va oferim, din partea noastra, asistenta si consultanta in relatia cu banca! Pentru orice fel de informatii aditionale, nu ezitati sa intrati in legatura directa cu managerul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii departamentului nostru de vanzari. Vii ca oaspete, ramai ca familie! Va asteptam cu mare drag!