Call Center: 0724.295.768
Acasa » Ansamblu » Astrelor Villas
01

Astrelor Villas

Ansamblul nou construit de vile insiruite in Zona rezidentiala de Sud a Capitalei vine in intampinarea clientilor dornici sa-si gaseasca casa mult visata!

Astfefl, va prezentam un ansamblu atent construit, modern, cu finisaje de lux, spatii locative spatioase ce confera siguranta si intimitate noilor locatari. Pe langa importantul beneficiu oferit de accesul rapid la mijloace de transport ( metrou Dimitrie Leonida, RATB) , zona de amplasare a ansamblului are o infrastructura foarte bine dezvoltata.

Imobilele, in numar de 12 spatii locative, au un regim de inaltime P+1+M, cu o suprafata utila de 185 mp ( 4 camere, 2 grupuri sanitare) + 115 mp curte proprie amenajata, parcare proprie in fata casei special amenajata.

Vilele puse la vanzare se vand la cheie, centrala proprie si contorizare separata, complet finisata, oferindu-va posibilitatea de a va pune accentul pe design-ul interior, prin alegerea finisajelor: gresie si faianta, parchet laminat, usi interioare, obiecte sanitare, calorifere de otel, centrala termica proprie, instalatii incalzire, prize si intrerupatoare.

Ca modalitati de plata va punem la dispozitie sisteme diverse de achizitie, si anume:

  • Plata prin programul de creditare PRIMA CASA;
  • Plata prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale;
  • Sistemul de BUY-BACK IMOBILIAR, marca proprie PREMIER.

Pentru clientii care doresc sa acceseze credite oferim CONSULTANTA FINANCIARA si ASISTENTA IN RELATIA CU BANCA. Acest serviciu va este oferit GRATUIT!

Pentru orice fel de informatii aditionale, detalii sau programare vizionari nu ezitati sa intrati in legatura cu responsabilul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari.